Preparation of Cell-Cultured Fish Fat via Adipogenic Transdifferentiation of

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hongying Liu, Yingxin Wei, Changhu Xue, Lu Yang, Hongwei Zheng

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 673.735 Zirconium and tantalum

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 722784

Cell-cultured fish fat (CCF) has the potential to enhance the flavor and texture of cell-cultured fish meat (CCM). Herein, CCF was developed through the adipogenic transdifferentiation of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH