Process optimization of co-fermentation natto with

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yan He, Zhihan Liu, Xia Ma, Yumei Zhou

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 331.714 Managerial occupations

Thông tin xuất bản: India : Journal of food science and technology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 724631

UNLABELLED: Natto is a functional food, but it produces an unpleasant smell during the fermentation process. To eliminate the unacceptable smell, SUPPLEMENTARY INFORMATION: The online version contains supplementary material available at 10.1007/s13197-024-06062-5.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH