Sorption isotherms of edible insect's flours: mathematical modeling and hysteresis.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Genaro G Amador-Espejo, Luis Eduardo Garcia-Amezquita, Celeste C Ibarra-Herrera, Diana E Leyva-Daniel, Viridiana Tejada-Ortigoza, Jorge Welti-Chanes

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: India : Journal of food science and technology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 724639

UNLABELLED: The interest in insects as food has increased in the latest years. Their use as low-moisture food ingredients has led to study their behavior during storage. The moisture sorption isotherms of Mexican edible insect᾽s flours (cricket- SUPPLEMENTARY INFORMATION: The online version contains supplementary material available at 10.1007/s13197-024-06063-4.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH