Improving the cooking quality of black glutinous rice by using the low-pressure cold plasma technology.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Wasinee Panjan, Kamonporn Panngom, Patpen Penjumras, Jirapong Sornsakdanuphap, Pradung Suanpoot, Isara Wattananapakasem, Sukree Yoosuk

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: India : Journal of food science and technology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 724643

Black glutinous rice grains are hard cooking even though they have been soaked in water for a long period of time. This study aimed to improve the cooking quality of black glutinous rice by the low-pressure cold plasma. The low-pressure cold plasma significantly increased the
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH