Process standardization and characterization of Pizza cheeses prepared employing 'dual acidification' method.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ankit Bihola, A H Jana, S C Parmar, Bhargav Rajani, Adil Shaikh

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 668.652 Fungicides and algicides

Thông tin xuất bản: India : Journal of food science and technology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 724659

The investigation was conducted to standardize the manufacturing protocol for Pizza cheese employing 'dual acidification' [i.e. glucono-delta-lactone (GDL) plus starter culture (SC)] and studying its impact on the quality characteristics of cheese as affected by milk pre-acidification. The recommended conditions for pre-acidification using GDL during Pizza cheese making were 0.7% GDL (2.0% strength) solution to achieve a milk pH of 6.2. Cheese PreGDL
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH