Impact of different milling techniques towards vitamin D

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Inamdar Aashitosh Ashok, B V Pallavi, K V Harish Prashanth

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 516.6 Abstract descriptive geometry

Thông tin xuất bản: India : Journal of food science and technology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 724668

UNLABELLED: This study was to provide innovative information on bio-fortification and to implement strategies for improving vitamin D SUPPLEMENTARY INFORMATION: The online version contains supplementary material available at 10.1007/s13197-024-06066-1.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH