Effects of epigallocatechin gallate on microbial communities of rainbow trout fillets during ice storage and identification of biogenic amines-producing bacteria.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jinrui Duan, Yingchang Li, Wensheng Qin, Nan Zhao, Songmin Zhao

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 598.823 *Tyrannidae

Thông tin xuất bản: Korea (South) : Food science and biotechnology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 725324

Biogenic amines-producing bacteria were isolated from rainbow trout fillets and their biogenic amines production ability was investigated. The effects of epigallocatechin gallate (EGCG) on the microbial communities of rainbow trout fillets were also investigated. Fifteen (15) strains of biogenic amines-producing bacteria were isolated from rainbow trout fillets.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH