Effects of substitution sites and acyl chain length on antioxidant capacity and bioaccessibility of high-active resveratrol monoesters in vitro.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Dami Li, Xing Qiao, Shangde Sun, Yaoyao Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 726787

Resveratrol monoesters, synthesized by esterifying with lipophilic groups, excel in lipophilicity, antioxidant activity, and bioavailability. This study selectively acylated resveratrol at 3-OH and 4'-OH using lipozyme RMIM (from Rhizomucor miehei). Seven 3-resveratrol monoesters (3-RC
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH