Effect of air-conditioned packaging combined with temperature fluctuations on the preservation of mandarin fish (Siniperca chuatsi).

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yanhan Li, Jun Mei, Jing Xie

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 741.29 *Scratchboard and airbrush drawing

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 726790

The objective of this study was to evaluate the impact of diverse packaging techniques on the moisture content, quality, microbiological profile and volatile compounds of mandarin fish (Siniperca chuatsi) fillets. Mandarin fish fillets were packaged in accordance with three distinct conditions: AP (Air packaging), MAP 1 (40 % CO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH