A strategy to improve the detection accuracy and universality of highland barley muti-quality attributes based on near infrared spectroscopy combined with model transfer method.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Bei Fan, Yatao Huang, Lang Jia, Jingfeng Li, Linglei Li, Long Li, Liya Liu, Litao Tong, Fengzhong Wang, Lili Wang, Jingjing Yang, Xiaolong Yang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 362.1023 Physical illness

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 726808

This study utilized direct standardization (DS), piecewise direct standardization (PDS), and DS-PDS algorithms to facilitate model transfer across instruments during the detection of highland barley (HB), and to calibrate HB samples in various states. Following the model transfer, the slave instrument results showed significant improvement. After DS processing, optimal results were achieved for total starch (prediction set correlation coefficient, R
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH