Composite gel based on κ-carrageenan-soybean isolate protein/soy protein fibrils: Focus on structural differences and gel properties.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Shicheng Dai, Qi Fang, Lianzhou Jiang, Ruihan Su, Xiaohong Tong, Huan Wang, Junzheng Wang, Tianhe Xu, Bowen Yang, Weixiang Zhu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 922.945 *Hindus

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 727046

The effects of different concentrations of κ-carrageenan (κC) on the structure and gel properties of soybean protein isolate (SPI) and soybean protein fibrils (SPF) were investigated in this work. The interaction between κC and SPI/SPF was explored by SDS-PAGE, FTIR, fluorescence spectroscopy, surface hydrophobicity (H
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH