Effect of grapefruit peel pectin on the structure, pasting characteristics, and in vitro digestibility of starch under different moisture content and temperature.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jianqiao Bi, Hong Chen, Lianglong Chen, Ling Chen, Shuyuan Feng, Hai He, Xuejuan Huang, Xiaoxi Li, Kun Liu, Jia Sun, Jiaying Xiong, Yugang Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 727050

This study aims to explore the effects of hydrothermal treatment (HT)-assisted grapefruit peel pectin on the physicochemical, morphological, thermal, and pasting characteristics and in vitro digestibility of corn starch under varying temperatures and moisture content. Morphological analysis revealed that pectin uniformly coated starch granules, forming protective layers and rearranging crystalline structures. Fourier transform infrared spectroscopy and
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH