Understanding key component factors influencing the processing performance of extruded foxtail millet.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ni Bian, Naxin Sun, Jinrong Wang, Zixi Wang, Zijian Wu, Guodong Zhang, Linfeng Zhu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 972.83051 *Central America

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 727055

This study elucidated the relationship among physicochemical properties of native/extruded foxtail millet, rheological properties, and processing performance of dough made from extruded millet through an in-depth exploration utilizing Pearson correlation, principal component, and K-means cluster analysis. Results showed that crude protein (8.21 %-9.27 %) and lipid content (1.47 %-5.19 %), peak time (4.6-5.3 min), and starch short-range order (R
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH