Detecting white adipose tissue browning in mice with in vivo R

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Zoheb Ahasan, Kejia Cai, Zimeng Cai, Yanqiu Feng, Xiuwei Jiao, Andrew Z Li, Chong Wee Liew, Hongsheng Liu, Zaiyi Liu, Qian Wang, Yuanbo Yang, Daming Zhang, Qiaoling Zhong

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Journal of lipid research , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 729911

White adipose tissue (WAT) browning is considered a promising strategy to combat obesity and related metabolic diseases. Currently, fat-water fraction (FWF) has been used as a marker for the loss of lipids associated with WAT browning. However, FWF may not be sensitive to metabolic changes and cannot specifically reflect iron-regulated metabolism during browning. Here, we report a noninvasive preclinical imaging approach based on iron content detected by R
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH