Utilization of Microalgae and Duckweed as Sustainable Protein Sources for Food and Feed: Nutritional Potential and Functional Applications.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yuxing An, Ruimin He, Zhangli Hu, Shuang Li, Sizhao Liu, Yinglin Lu, Shasha Luo, Yingjie Song, Xinyan Yang, Xuewei Yang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 730926

Aquatic biomass, particularly microalgae and duckweed, presents a promising and sustainable alternative source of plant-based protein and bioactive compounds for food and feed applications. This review highlights the nutritional potential of these aquatic species, focusing on their high protein content, rapid growth rates, and adaptability to nonarable environments. Microalgae, such as
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH