Effects of salts, buffers and sucrose on protein-protein attractive and repulsive interactions.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Robert J Falconer, Jaslene A Francis, Richard van Wegen, Leah Wright, Chun-Xia Zhao

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of pharmaceutics , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 731558

Repulsion between proteins is an advantageous attribute in aqueous protein formulations as it enhances solubility, and reduces precipitation, opalescence and viscosity. The interaction parameter (k
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH