Stability of high-density lipoprotein-calcium ion complex stabilized high internal phase Pickering emulsions based on ion cross-linking.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Zhenshun Li, Ge Shi, Yali Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 155.672 Adaptability and adjustment

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 734658

The present work aimed to explore the feasibility of using egg yolk high-density lipoprotein (HDL) as emulsifier to prepare high internal phase Pickering emulsions (HIPEs), and to understand the mechanism of Ca
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH