Investigating the cryoprotective mechanism of phosphorylated nano-chitin in shrimp (Litopenaeus vannamei) during frozen storage.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Fujie Chen, Jie Pang, Yufei Wang, Chunhua Wu, Shan Yu, Zijian Zhi

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 734679

This study aims to explore the cryoprotective effects of phosphorylated surface deacetylated chitin nanofibers (PS-ChNFs) on shrimp. Compared to the control- and those treated with surface deacetylated chitin nanofibers (S-ChNFs) or sodium tripolyphosphate (STPP), the PS-ChNFs-treated group showed lower thawing losses and cooking losses, alongside higher myofibrillar protein concentrations and Ca
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH