Improving the physical stability of Lactobacillus plantarum LP90 during storage by mixing carboxymethylated dextran-whey protein conjugates and small-molecule sugars.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Shunqin Li, Wen Li, Tao Wu, Liyuan Yun, Min Zhang, Yunjiao Zhao

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 734704

To explore the effect of small-molecule sugars on the physical stability of microcapsules and enhance probiotic preservation, carboxymethylated dextran and whey protein conjugate (WP-CD
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH