Diversity of sanitizer-resistant bacteria on food contact surface and handling equipment in squid sushi production line.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Wattana Pelyuntha, Pitima Sinlapapanya, Kitiya Vongkamjan

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 363.732 Incidence, extent, severity

Thông tin xuất bản: Canada : Food research international (Ottawa, Ont.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 734722

 In this work, bacteria presented in environmental samples in the processing area of squid sushi (SQ) production plants were isolated and evaluated for their ability to survive or resist various sanitizing agents. A total of 105 environmental swab samples from the food contact surface (FCS) and handling equipment were collected. A high load of bacteria (>
 2 log CFU/cm
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH