Intercropping of non-leguminous crops improves soil biochemistry and crop productivity: a meta-analysis.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Paula García-Fraile, Muhammad Khashi U Rahman, Zaki Saati-Santamaría

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : The New phytologist , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 734824

 Plant species-rich systems tend to be more productive than depauperate ones. In agroecosystems, increasing crop plant diversity by including legumes often increases soil nitrogen (N) and improves soil fertility
  however, such generality in outcomes of non-leguminous crop mixture is unknown. Here, through a meta-analysis of 174 individual cases, we explored the current global research trend of intercropping of exclusively non-leguminous crops (IC
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH