Ethanol and 2-phenylethanol production by bee-isolated

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Sergio Luiz Alves Junior, Stéfany Kell Bressan, Liziara da Costa Cabrera, Mariana da Costa Diniz, Eduardo Dias Fenner, Odinei Fogolari, Anderson Giehl, Gabriel do Amaral Minussi, Carlos Augusto Rosa, Angela Alves Dos Santos, Elisa Amorim Amâncio Teixeira, Helen Treichel, Larissa Werlang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 553.453 Tin

Thông tin xuất bản: England : Preparative biochemistry & biotechnology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 735806

Investigating the biotechnological potential of wild microorganisms is paramount for optimizing bioprocesses. Given this premise, we looked for yeasts in Brazilian native stingless bees, considering the recognized potential of pollinating insect-associated microorganisms for the production of volatile organic compounds (VOCs). Two yeast strains of the species
1. Ethanol
2. And
3. 2
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH