Making "scents" of nutrients: Investigating the relationship between olfactory dysfunction and vitamin intake.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Mitali Banerjee, Simon Chiang, Tanujit Dey, Sarah E Fleet, Youn Soo Jung, Stella E Lee, Margaret B Mitchell, Mengyuan Ruan, Sophie E Yu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : International forum of allergy & rhinology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 736044

Decreased overall dietary consumption of micronutrients may be linked to an increased risk of olfactory dysfunction (OD) including subjective report of OD, subjective report of phantosmia, and objective OD. Interactions were identified between these micronutrients, suggesting that outcomes may vary depending on the mixture of micronutrients taken.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH