Comprehensive quantification of C4 to C26 free fatty acids using a supercritical fluid chromatography-mass spectrometry method in pharmaceutical-grade egg yolk powders intended for total parenteral nutrition use.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jonas Bergquist, Anh Vu Nguyen, Mark Dennis Chico Retrato, S J Kumari A Ubhayasekera

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Germany : Analytical and bioanalytical chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 737305

Free fatty acids (FFAs) are important energy sources and significant for energy transport in the body. They also play a crucial role in cellular oxidative stress responses, following cell membrane depolarization, making accurate quantification of FFAs essential. This study presents a novel supercritical fluid chromatography-mass spectrometry (SFC-MS) method using selected ion recording in negative electrospray ionization mode, enabling rapid quantification of 31 FFAs within 6 min without derivatization. FFAs are identified and quantified using an HSS C18 SB column and a secondary mobile phase consisting of methanol with formic acid by detecting their [M - H]
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH