Effects of whey protein-inulin conjugates with varying degrees of glycosylation on hepatic antioxidant capacity, immunomodulation and gut microbiota in mice.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ziwen Cai, Qi Ju, Xing Li, Diru Liu, Jianhao Sun, Shixuan Zhang, Shunyi Zhu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Food & function , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 737894

In this study, whey protein isolate-inulin (WPI-In) conjugates with varying degrees of glycosylation (DG) were prepared, characterized, and examined for their potential immunomodulatory effects and regulation of gut microbiota in mice. The data indicated that an increase in DG significantly affects the microstructure and functionalities of WPI-In conjugates. The WPI-In conjugates with high DG promoted the growth and development of the thymus while altering gut microbiota composition by increasing the relative abundance of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH