Saccharomyces cerevisiae fermentation of high molecular weight hyaluronic acid enhanced the antioxidant capacity in skin fibroblasts.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Wenjing Cheng, Mimi Cui, Jinyong Li, Chunhong Pu, Doudou Shi, Changtao Wang, Jiachan Zhang, Meng Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Germany : Archives of microbiology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 738538

In this study, fermented hyaluronic acid (FHA) was obtained by fermentation of hyaluronic acid (HA) with molecular weight ranging from 1200 to 1300 kDa with two strains of Saccharomyces cerevicae (CICC 1308 and CICC 1747). Active substance content and spectral analysis revealed a substantial decrease in FHA molecular weight, accompanied by changes in monosaccharide composition, yet the chemical structure of FHA remained unchanged. Secondly, FHA exhibited a strong ability to scavenge 1,1-diphenyl-2-picrylhydrazyl (DPPH) and hydroxyl radicals. In hydrogen peroxide (H
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH