Basil chilling injury: Oxidative stress or energy depletion?

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Young Hae Choi, Özlem Erol, Yongran Ji, Dorthe H Larsen, Ying Liu, Leo F M Marcelis, Ernst J Woltering, Miaomiao Yao

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 739196

Basil (Ocimum basilicum L.) is susceptible to chilling injury (CI), leading to significant postharvest quality loss. This research aimed to identify key metabolites involved in CI of basil during cold storage to better understand the underlying mechanisms. Metabolite profiles of basil leaves stored at 4 and 12 °C for up to 12 days were quantified by
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH