Insight into the binding mode of different lotus seed natural starch-phenolic acids complexes.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Essam Hebishy, Lianxiu Li, Mingyu Li, Xu Lu, Shuang Ma, Baodong Zheng, Meifang Zhong, Jiaxin Zuo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 739600

This study investigated the influence of natural lotus seed starch on the adsorption of seven endogenous phenolic acids present in lotus seeds. The research delineated the interaction mechanisms and subsequently analyzed the alterations in starch characteristics following adsorption. A comprehensive suite of analytical techniques, including adsorption isotherms,
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH