Research on the preparation of soy protein isolate and whey protein isolate composite nanoparticles and their characteristics in high internal phase Pickering emulsions.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Daodong Pan, Zihang Shi, Maolin Tu, Zhen Wu, Jue Xu, Yaxin Yin, Xiaoqun Zeng

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 740114

This study investigated the role of thermal drive in the formation of soy protein isolate and whey protein isolate (SPI-WPI) complexes, as well as the stability effect of SPI-WPI complexes on high internal phase Pickering emulsions (HIPPEs). The shift in the peaks in the infrared spectrum and the change in fluorescence intensity indicated the interaction between these two proteins, which implies that SPI-WPI is not two dispersed groups of particles. Maximum emulsification activity (10.65 m
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH