Assembly of chitooligosaccharide-citrate-pectin complexes and use in fruit juice.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Liping Fan, Huangkai Guo, Wenjuan Jiao, Binquan Liang, Zhiwei Liu, Mufan Yang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 005.136 Machine and assembly languages

Thông tin xuất bản: India : Journal of food science and technology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 748212

 When chitooligosaccharide (COS) is added to fruit juice as a functional ingredient, citrate in the juice causes undesirable precipitation of a COS-pectin is complex. We assessed the interaction of COS, pectin, and citrate in fruit juice to provide a reference for the use of chitooligosaccharide in fruit juices. A high COS concentration and a small amount of citrate caused formation of a precipitate
  at 10 mM citrate, the turbidity of the solution was highest, 59.96% (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH