Preparation of petha from pointed gourd (

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Anil Kumar Chauhan, Muskan Kumari, Milica Pojić, Shraddha Prakash, Kaustubh Singh, Satya Vir Singh

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 297.9386 Babism and Bahai Faith

Thông tin xuất bản: India : Journal of food science and technology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 748214

UNLABELLED: The subject of investigation in this research was the preparation of pointed gourd ( SUPPLEMENTARY INFORMATION: The online version contains supplementary material available at 10.1007/s13197-024-06159-x.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH