Nutrient content,

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: M Danesh Mesgaran, A Honarmand, A M Tahmasebi, A R Vakili

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 629.132521 Aerospace engineering

Thông tin xuất bản: Iran : Iranian journal of veterinary research , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 748643

BACKGROUND: The impact of different physical and/or chemical treatments in cereal grains on starch morphology and ruminal digestibility has been evaluated. AIMS: The effect of chemical and/or physical treatments on starch and protein molecular appearance and the METHODS: Treatments were: steam-flaked barley grain (SFB), SFB treated with ammonium bicarbonate (A), urea (U), and malic acid (M) (SFB RESULTS: Crude protein (CP) and starch concentrations in SFB CONCLUSION: Present results indicate that chemical processing with L and applied steam-infrared heated-flaked in barley grain may improve
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH