The changes in multi-scale structure and properties of wheat starch after interaction with oligosaccharides of different polymerization degrees under different freeze-thaw cycles.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Peilin Chen, Juanjuan Guo, Zengming Huang, Xu Lu, Xiantong Wu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 332.64 Exchange of securities and commodities; speculation

Thông tin xuất bản: Netherlands : Food chemistry: X , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 748719

This study investigated the effects of three oligosaccharides, stachyose (STA), raffinose (RAF), and sucrose (SUC), all at 16 %
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH