Unveiling probiotic and prebiotic functional dairy foods: a health beneficial outlook.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Prasanta Kumar Choudhury, Rajashree Jena

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 493.2 Coptic

Thông tin xuất bản: Germany : 3 Biotech , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 748931

Functional dairy foods represent a rapidly growing category in the food industry, driven by enormous consumer demand for health promotion and disease prevention. The interplay between probiotics and prebiotics in these products has the potential to enhance their overall health supports. Probiotics, such as
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH