Brackish water stabilizes textural quality by regulating muscle protein properties of Eriocheir sinensis during temporary fattening.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Fengyi Qiao, Xichang Wang, Xugan Wu, Wenqing Zhai, Long Zhang, Renyue Zhang, Siqi Zhou

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 577 Ecology

Thông tin xuất bản: England : Journal of the science of food and agriculture , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 749702

BACKGROUND: This study aimed to investigate the effects of brackish-water temporary rearing on the textural quality of raw muscle and cooked meat of the Chinese mitten crab, Eriocheir sinensis. RESULTS: Brackish-water stabilized the textural quality of raw muscle (82.22 ± 2.19 mm min CONCLUSION: Brackish-water temporary rearing for 2 weeks stabilized textural fluctuations in raw muscle and cooked meat by regulating muscle protein properties of E. sinensis. This study provides a theoretical reference for the improvement of the texture of freshwater aquaculture species. © 2025 Society of Chemical Industry.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH