Soluble Dietary Fiber from Fermentation of Tea Residues by

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Manjun Kang, Cui Li, Maiquan Li, Wenlan Li, Zhonghua Liu, Baiyi Lu, Guoping Qiu, Wei Quan, Tiantian Tao, Shujie Zhu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 616.042 Genetic diseases (Hereditary diseases)

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 750332

Tea residues are rich in dietary fiber, most of which are insoluble dietary fiber (IDF). However, soluble dietary fiber (SDF) is reported to show a better health-promoting effect. In this paper, the
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH