Canning & preserving for dummies

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Amelia Jeanroy, Karen Ward

Ngôn ngữ: eng

ISBN-10: 0470504552

ISBN-13: 978-0470504550

Ký hiệu phân loại: 641.4 Food preservation and storage

Thông tin xuất bản: Hoboken, N.J. : Wiley Publishing, 2009

Mô tả vật lý: xx, 360 p. : , ill. ; , 24 cm.

Bộ sưu tập: Khoa học ứng dụng

ID: 75787

Provides step-by-step instructions on canning and preserving a variety of fruits and vegetables, and includes one hundred recipes for such items as pear-raspberry jam, chicken stock, and baked beans.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH