Nutritional, Chemical, and Functional Properties of Wholegrain Einkorn Pasta Through Cooking and Digestion: A Comparative Study with Wholegrain Durum Wheat Pasta.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Anagnostis Argiriou, Georgia Ayfantopoulou, Alessandra Bordoni, Flavia Casciano, Elena Chiarello, Gianni Jan D'Ambrosio, Francesca Danesi, Spyros Didos, Alice Farneti, Andrea Gianotti, Dario Mercatante, Evangelia Mouchtaropoulou, Lorenzo Nissen, Gianfranco Picone, Maria Teresa Rodriguez-Estrada, Giulia Salvatori, Mattia Santoni

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 641.822 Pasta dishes

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76077

Despite growing interest in ancient wheat varieties, the functional and nutritional properties of einkorn (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH