Enhancing Probiotic Viability in Yogurt: The Role of Apple Fibers in Supporting

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Dimitra Dimitrellou, Panagiotis Kandylis, Eleni Sakadani

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 070.48346 Journalism

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76078

Probiotics are widely recognized for their health benefits, but their viability during food processing and digestion poses significant challenges. The present study evaluated the impact of incorporating apple fibers into yogurt on the viability of the probiotic strain
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH