Phytochemicals, Organic Acid, and Vitamins in Red Rhapsody Strawberry-Content and Storage Stability.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hung Trieu Hong, Michael E Netzel, Tim J O'Hare, Julius Rami, Michael Rychlik

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 808.3 Rhetoric of fiction

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76107

Strawberries are highly perishable fruits harvested at full ripeness, and their nutritional quality together with their phytochemical composition can be significantly affected by storage duration and temperature. This study investigated the changes in key bioactive compounds, including folate, vitamin C, anthocyanins, quercetin-3-glucoside, ellagic acid, and organic acids, in "Red Rhapsody" strawberries stored at two typical household temperatures (4 °C and 23 °C). While storage duration and temperature did not have a significant impact (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH