Frankfurters Manufactured with Valorized Grape Pomace as a Substitute of Nitrifying Salts.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jonathan Delgado-Adámez, María Díaz-Ponce, María Jesús Martín-Mateos, María Rosario Ramírez-Bernabé, David Tejerina

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 368.011 Rates

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76148

This study investigated the use of grape/wine pomace as a potential substitute for nitrifying salts in the production and preservation of frankfurters. Red wine pomace (RWP) from
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH