Lacticaseibacillus casei JS-2 from 'Jiangshui' Reduces Uric Acid and Modulates Gut Microbiota in Hyperuricemia.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lvbu Aga, Aji Li, Houxier Li, Rongting Min, Shiyao Su, Shuting Tan, Leimengyuan Tang, Xiang Wang, Xueyong Wang, Jiahui Wu, Maochun Xiao, Li Yang, Dachuan Zhang, Nan Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 355.7 Military installations

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76240

Lacticaseibacillus casei (JS-2) is a novel probiotic isolated from "Jiangshui", a kind of traditional folk fermented food, which has a significant effect on hyperuricemia (HUA). In vitro experimental results showed that JS-2 has a high degradation ability and selectivity for uric acid (UA). The animal test results indicated that after two weeks of treatment, JS-2 could significantly reduce the level of UA in the serum of HUA quails (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH