Climate Change and Plant Foods: The Influence of Environmental Stressors on Plant Metabolites and Future Food Sources.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ana Jurinjak Tušek, Ivana Pavičić, Danijela Poljuha, Dunja Šamec, Ivana Šola

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 726.593 Chancels, choirs, sanctuaries, choir lofts, pulpit platforms

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76248

Climate change is reshaping global agriculture by altering temperature regimes and other environmental conditions, with profound implications for food security and agricultural productivity. This review examines how key environmental stressors-such as extreme temperatures, water scarcity, increased salinity, UV-B radiation, and elevated concentrations of ozone and CO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH