Food-Grade Pickering Emulsions Stabilized by Ultrasound-Treated Foxtail Millet Prolamin: Characterization and

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Huiling Duan, Yu Guo, Zhizong Liu, Yuewei Luo, Zhiyuan Ren, Xiaowen Wang, Xinpeng Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 333.7966 Land, recreational and wilderness areas, energy

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76252

To date, extensive studies have focused on developing proteins as stabilizers to fabricate food-grade emulsions for encapsulating bioactive compounds aimed at targeted delivery. This paper aimed to develop a novel stabilizer using foxtail millet prolamin (FMP) to fabricate medium internal-phase Pickering emulsions (MIPEs) and investigate the stability and
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH