Near-Infrared Spectroscopy as a Tool for the Traceability Control of High-Quality Iberian Dry-Cured Meat Products.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Lucía León, Alberto Ortiz, María Rosario Ramírez, David Tejerina

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 519.535 Multivariate analysis

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76321

Near-infrared spectroscopy (NIRS) was evaluated to trace the high hydrostatic pressure (HHP) processing and preservation temperature (4 °C vs. 20 °C) over the course of a long term in vacuum-packaged Iberian dry-cured
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH