Novel Fermented Plant-Based Functional Beverage: Biological Potential and Impact on the Human Gut Microbiota.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Célia Costa, Ana M P Gomes, Sawadogo-Lingani Hagrétou, Kati Katina, Ndegwa H Maina, Samuel Mbugua, Ana Pimenta-Martins, Elisabete Pinto, Catarina Vila-Real

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 302.222 Nonverbal communication

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76354

Controlled fermentation carried out by selected starters might enhance the safety, nutritional, and biological profiles of non-dairy fermented products. This research aims to study the biological potential and impact on the human gut microbiota of a novel fermented finger millet-based product. Finger millet (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH