Phytate Content in Cereals Impacted by Cropping System and Harvest Year.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Maarika Alaru, Illimar Altosaar, Indrek Keres, Mailiis Korge, Evelin Loit-Harro, Kaidi Möll, Liina Talgre, Ivo Voor

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 573.878 *Taste

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76361

Phytate is a substance that has been considered mainly as an antinutrient, but at the same time it is a significant source of phosphorus and has several useful health-related properties that could be exploited. In this respect, a field experiment was conducted to study the effect of organic and conventional cropping systems with nitrogen (N) and phosphorus (P) amounts from 0 to 150 kg ha
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH