Food Allergy Induced Anaphylaxis: An Overview.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Michael Harries

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Pediatric annals , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 7652

Anaphylaxis is a potentially life-threatening condition that requires immediate medical treatment and evaluation. The prevalence of food allergies has risen during the last few decades, resulting in increased awareness of the potential for anaphylactic reactions and the need for patient and parent education around how to properly treat a reaction in the nonhospital setting. This article will address the epidemiology, patho-physiology, diagnostic criteria, and treatment of anaphylaxis. While anaphylaxis can result from exposure to non-food allergens (ie, medication, insect stings, environmental allergens), this article will specifically focus on the role of food allergies in anaphylaxis.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH