Cross-Cultural Perspectives on Insect-Based Foods: Insights from Consumers in Greece and Ireland.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Maria Charalampidou, Maria Dermiki, Konstantinos Gkatzionis, Francesco Noci, Malamatenia Panagiotou, Leocardia Ranga

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 912.01 Philosophy and theory

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76544

In the context of globalization, cross-cultural studies have become increasingly important for understanding differences in consumer acceptance of various foods. This study examines and compares the acceptance of insect-based foods between consumers in Greece and Ireland, two EU countries where insect-based foods are not widely available. An online survey was distributed in both countries and responses from 489 participants (Greece:
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH