Chickpea-Based Milk Analogue Stabilized by Transglutaminase.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ayelet Fishman, Jovana Glusac, Barak Snir

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 629.1354 Aerospace engineering

Thông tin xuất bản: Switzerland : Foods (Basel, Switzerland) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 76680

Plant-based milk substitutes are becoming increasingly popular in the food industry. Among different plant proteins, chickpea proteins (CP) offer unique qualities as good functional and nutritional properties, followed by pleasant taste. This study examines the ability of the production of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH